Precel Musztardowy Psy
Przepis musztarda Precel psy jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 238 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ocet jabłkowy, koper włoski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Precel Psy, Precel Psy, oraz Precel Psy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W średniej misce, wrzucić koper włoski, radicchio i jabłko. W małej misce wymieszaj olej, ocet, miód, sól i pieprz.
Wlać sos na mieszaninę kopru włoskiego; wrzucić do herbu. Odstawić w temperaturze pokojowej lub przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Umieść hot dogi na grillu na średnim ogniu. Gotować odkryte około 10 minut, obracając często, aż gorące.
Dodać rolki, pokroić boki w dół, do grillowania przez ostatnie 2 do 3 minut czasu gotowania, aż tosty.
Rozprowadzić musztardę po ściętych bokach każdej opiekanej rolki.
Grillowane hot-dogi układamy w rolkach, wierzch polewamy slawem.
Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Wino Różane
Riesling, Gewurztraminer i wino różowe to świetny wybór do Hot dogów. Gewürztraminer świetnie pasuje do twojego podstawowego nowojorskiego hot doga z musztardą i kiszoną kapustą. Dla psa w stylu Chicago z kwaśnymi ogórkami i ostrą papryką, możesz zdecydować się na chrupiące Riesling. Bez względu na dodatki, sucha róża prawie zawsze działa. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.