Precel Brownie Batony

Precel Brownie Batony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Precel Brownie Bars. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 155 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka cukru granulowanego, czekolady, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), Peanut Butter Precel Brownie Pie, oraz Boozy Brownie Precel Trifles.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). W średniej misce wymieszać składniki skórki. Naciśnij na patelni o wymiarach 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Piec 8 minut; ostudzić 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W średniej misce, wymieszać składniki brownie aż do wymieszania. Ostrożnie rozprowadzić ciasto na ostudzonej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Piec 24 do 26 minut lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi czysty lub prawie czysty. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
W średniej misce, ubij cukier puder, 2 łyżki masła, roztopioną czekoladę i wanilię z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do połączenia. Ubij w 1 łyżce mleka do wymieszania. Ubić w dodatkowym mleku, 1 łyżka na raz, aż lukier jest pożądany rozprzestrzeniania konsystencji. Mróz ochłodził ciasteczka; posypać pokruszonymi precelkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CzekoladaCzekolada
LukierLukier
PreclePrecle
WaniliaWanilia
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Pokrój na 8 rzędów po 4 rzędy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn