Prażony kalafior jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Przepis ten zachwycił 159 osób. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, kalafior, rukola i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stopiony Kalafior, Pieczone brokuły i grillowany ser topić, oraz Stopić Serce Stopić Tuńczyk dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na kalafior: Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. w małej misce, ubij razem olej, musztardę, paprykę i trochę soli i pieprzu
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Całe Dojrzałe Oliwki
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Uncje Płynu świeżej Wody
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Umieść płasko na blasze i piecz przez 10 minut. Ostrożnie przerzucić kalafior i wrócić do piekarnika i piec na złoty, Inny 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Dla musztardy: w międzyczasie wymieszać w małej misce żółtą musztardę, miód i kamienną musztardę mieloną. Doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda Mielona Kamienna
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
1
Dodać masło do patelni na średnim ogniu. Pomiędzy dwoma kawałkami lavash, rozłożyć trochę musztardy miodowej, warstwy rozdrobnione masło maślane, część kalafiora, gruszki i wreszcie więcej rozdrobnionego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, Podzielone
Musztarda MIODOWA
Całe Dojrzałe Oliwki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Chleb Lavash
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieść kanapkę na patelni, przykrywając metalową miską. Gotować, aż złoty i chrupiące na zewnątrz i lepki w środku, 4 do 5 minut na stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-o
1
Wymieszać rukolę, koperek i rzodkiewki, wymieszać z sokiem z cytryny i odrobiną oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem i podawać z boku stopionego kalafiora.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Całe Dojrzałe Oliwki
Do Smarowania Wkładki
Nie Z Lokalnego Ogrodu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)