Prażony ananas z lodem Tymiankowo-imbirowym

Prażony ananas z lodem Tymiankowo-imbirowym
Prażony ananas z lodem Tymiankowo-imbirowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Jeśli masz cukier, olej roślinny, ananas i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Prażony ananas z lodem Tymiankowo-imbirowym, Domowe Piwo Tymiankowo-Imbirowe, oraz Tymianek, Kotlet Schabowy I Patelnia Z Ananasem Kolacja.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozrzuć liście tymianku między przegródkami na 2 duże tace na kostki lodu. Napełnij tacki piwem imbirowym i zamrozić co najmniej 6 godzin, a najlepiej przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Piwo ImbirowePiwo Imbirowe
Żelki Life SaversŻelki Life Savers
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Umieść plastry ananasa na nieprzywierającej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie AnanasowePierścienie Ananasowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Posmaruj obie strony bardzo lekko olejem roślinnym i posyp je równomiernie cukrem; posyp bardzo lekko solą. Piec w piekarniku przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć z piekarnika i odwrócić plastry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Umieścić w piekarniku i nadal pieczenia, aż będą złote, o 10 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Przełożyć kostki lodu piwa imbirowego do robota kuchennego i pulsować, aż zostaną rozbite i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piwo ImbirowePiwo Imbirowe
Żelki Life SaversŻelki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
10
Przełożyć na małą patelnię lub naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
11
Na każdy talerz deserowy nakładamy 2 plastry ciepłego ananasa, na wierzch polewamy gałką imbiru i dekorujemy małą gałązką tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn