Prażony ananas z lodem Tymiankowo-imbirowym
Prażony ananas z lodem Tymiankowo-imbirowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 84 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, liście tymianku, ananasa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Domowe Piwo Tymiankowo-Imbirowe, Tymianek, Kotlet Schabowy I Patelnia Z Ananasem Kolacja, oraz Schab z imbirem i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozrzuć liście tymianku między przegródkami na 2 duże tace na kostki lodu. Napełnij tacki piwem imbirowym i zamrozić co najmniej 6 godzin, a najlepiej przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Umieść plastry ananasa na nieprzywierającej blasze do pieczenia.
Posmaruj obie strony bardzo lekko olejem roślinnym i posyp je równomiernie cukrem; posyp bardzo lekko solą. Piec w piekarniku przez 20 minut.
Wyjąć z piekarnika i odwrócić plastry.
Umieścić w piekarniku i nadal pieczenia, aż będą złote, o 10 minut więcej.
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić na patelni.
Przełożyć kostki lodu piwa imbirowego do robota kuchennego i pulsować, aż zostaną rozbite i puszyste.
Przełożyć na małą patelnię lub naczynie do pieczenia.
Na każdy talerz deserowy nakładamy 2 plastry ciepłego ananasa, na wierzch polewamy gałką imbiru i dekorujemy małą gałązką tymianku.