Prażone szparagi z migdałami i Asiago

Prażone szparagi z migdałami i Asiago mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Mieszanka soku z cytryny, sól i pieprz, szparagi cienkie ołówkiem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Prażone szparagi z migdałami i Asiago, brokuły pieczone z asiago, czosnkiem i migdałami, oraz Pieczone Szparagi I Pomidory Winogronowe Z Serem Asiago.
Instrukcje
Na dużą blachę do pieczenia wrzucić szparagi z 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem i smażyć przez 15 minut, do miękkości. W międzyczasie, umieścić migdały w talerzu ciasta i tosty w piekarniku przez 5 minut, aż złoty.
Szparagi przełożyć na talerz i skropić sokiem z cytryny oraz pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem. Asiago rozsypać na szparagach, posypać migdałami i podawać z cytryną.