Prażone szparagi posypane fetą, oliwą z oliwek i koperkiem

Prażone szparagi posypane fetą, oliwą z oliwek i koperkiem
Prażone szparagi posypane fetą, oliwą z oliwek i koperkiem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Mieszanka szparagów, koperku, fety i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka kukurydziana i szparagowa z pesto koperkowym, fetą i pekanami, Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, oraz Oliwa z oliwek-gotowany Halibut z koperkiem-pieczona marchewka.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia75
Magazyn