Prażone pestki dyni z Chili i limonką

Prażone pestki dyni z Chili i limonką
Prażone pestki dyni z Chili i limonką to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka skórki z limonki, masło klarowane, nierafinowana sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Prażone N ' Tosty Pestki Dyni Z Limonki Balsamicznej, Prażone Nasiona Dyni, oraz Prażone Nasiona Dyni.

Instrukcje

1
Oczyścić pestki dyni, usuwając wszelkie obce miąższ dyni lub sznurki z nich, dać im dobre płukanie, a następnie przykryć je w ciepłej wodzie plus jedna łyżeczka nierafinowanej soli morskiej przez osiemnaście do dwudziestu czterech godzin. Po moczeniu do 24 godzin, spłucz je, osusz i osusz.Rozgrzej piekarnik do 450 Stopni Fahrenheita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ubić białka z jednego jajka i pół łyżeczki nierafinowanej soli morskiej razem do spienienia, następnie wymieszać dwie łyżki roztopionego masła, skórkę z dwóch limonek i do jednej łyżki chili w proszku.Wrzuć oczyszczone i opłukane nasiona dyni w mieszaninie białka jaja, soli, masła i przypraw, aż wszystkie nasiona zostaną dokładnie pokryte.Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i rozprowadzić pestki dyni w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Piec w piekarniku nagrzanym do 450 Stopni Fahrenheita przez około siedem minut, mieszając około połowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćNormalny
Gotowe W12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn