Prażone buraki z orzechami włoskimi

Prażone buraki z orzechami włoskimi
Prażone buraki z orzechami włoskimi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ocet balsamiczny, orzechy włoskie, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zinfandel Risotto z prażonymi burakami i orzechami włoskimi, Prażone buraki z cytrusami, Fetanem i orzechami włoskimi, oraz Pieczone buraki z kozim serem i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Każdy burak owinąć oddzielnie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Umieścić na blasze do pieczenia i piec, aż buraki czują się nieco miękkie po ściśnięciu, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Rozpakuj buraki. Aby obrać, pracując pojedynczo, przebij gorącego buraka na końcu łodygi na widelcu. Za pomocą małego noża, odkleić skórę, a następnie pokroić buraki w grube na centymetry okrągłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Przełożyć buraki do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Dodać orzechy włoskie, olej i ocet, i delikatnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
OcetOcet
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Podawać na gorąco.
8
artykuł var
9
Typ_27_data = {};
10
artykuł
11
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn