Prażone buraki z orzechami włoskimi
Prażone buraki z orzechami włoskimi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ocet balsamiczny, orzechy włoskie, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zinfandel Risotto z prażonymi burakami i orzechami włoskimi, Prażone buraki z cytrusami, Fetanem i orzechami włoskimi, oraz Pieczone buraki z kozim serem i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 204°.
Każdy burak owinąć oddzielnie folią aluminiową.
Umieścić na blasze do pieczenia i piec, aż buraki czują się nieco miękkie po ściśnięciu, około 1 godziny.
Rozpakuj buraki. Aby obrać, pracując pojedynczo, przebij gorącego buraka na końcu łodygi na widelcu. Za pomocą małego noża, odkleić skórę, a następnie pokroić buraki w grube na centymetry okrągłe.
Przełożyć buraki do miski.
Dodać orzechy włoskie, olej i ocet, i delikatnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;