Prażone buraki z olejem Koprowym
Prażone buraki z olejem Koprowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 81 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 158 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i zbierz sól, nasiona kopru włoskiego, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Prażone buraki z ciepłym koprem włoskim Vinaigrette, Czerwony ryż z pieczonym kabaczkiem, koprem włoskim i burakami, oraz Złote Buraki I Koper Włoski.
Instrukcje
Rozgrzać nasiona kopru włoskiego i oliwę z oliwek na małej patelni na małym ogniu, aż olej będzie pachnący koprem włoskim, około 5 minut. Ostudzić, następnie przecedzić przez sito.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Jeśli zielenie są dołączone, usunąć wszystkie, ale cal łodyg (tak, aby nie przebić buraki) i rezerwy do innego użytku. Buraki umieścić w naczyniu do pieczenia i dodać szklankę wody. Przykryć szczelnie pokrywką lub folią aluminiową i piec, aż nóż zsunie się łatwo, 40 do 45 minut.
Lekko ostudzić, następnie obrać.
Pokroić w ćwiartki lub, jeśli jest bardzo mały, na pół. Wymieszać z natłuszczonym olejem i octem po sherry. Doprawić solą.
Przełożyć do miski lub półmiska i w razie potrzeby polać szczypiorkiem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;