Prażone Buraki Balsamiczne
Prażone buraki balsamiczne mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu balsamicznego, cukru, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prażone buraki z glazurą balsamiczną, Prażone buraki z balsamicznym i oliwą z oliwek, oraz Prażone Buraki Czerwone I Żółte Z Glazurą Balsamiczną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem. Buraki owinąć w folię.
Piec w 400 przez 1 godzinę lub do miękkości. Buraki schłodzić do temperatury pokojowej. Buraki obrać i pokroić na 8 klinów.
Połącz sok, ocet, cukier i anyż w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki (o 10 protokół). Odrzuć anyż Gwiaździsty.
Połączyć buraki, mieszaninę octu, sól, i pieprz; wrzucić dobrze.