Prażone Babeczki Kokosowe
Prażone babeczki Kokosowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać serek, betty waniliowy mix ciasto, krem z kokosa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, Babeczki kokosowe z polewą kokosową, oraz Tosty-Kokosowe Wegańskie Babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. W dużej misce, wymieszać ciasto beat, maślanka, roztopione masło, jaja i ekstrakt kokosowy z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 18 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W międzyczasie rozłóż kokosa w płytkiej patelni.
Piec 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy. Super. W dużej misce, beat zmiękczone masło i twarożek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo ubijaj w cukrze pudrze, aż będzie gładka. Ubić w śmietanie z kokosa i wanilii aż do wymieszania. Lodowe babeczki.
Posypać kokosem. Przechowywać w lodówce.