Prażona rzodkiewka i marchewka

Prażona rzodkiewka i marchewka
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Pieczone rzodkiewki i marchewki mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Ten przepis służy 4. 119 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś rzodkiewki, tymianek, koszerną sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pieczony kurczak cytrynowy z rzodkiewką koperkową i marchewką, Cytrynowa Sałatka ryżowa z marchewką i rzodkiewką, oraz Anchoïade Z Rzodkiewką, Koprem Włoskim, Selerem I Marchewką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rzodkiewki i marchewki ułożyć na blasze i wymieszać z oliwą z oliwek, tymiankiem, solą i pieprzem. Pieczeń do miękkości jeszcze firmy w centrum, o 20 protokół. Wycisnąć z odrobiną soku z cytryny i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RzodkiewkaRzodkiewka
MarchewMarchew
PieprzPieprz
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn