Prażona Fasola Snap

Prażona Fasola Snap
Prażona fasola Snap może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przystawki. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 4 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, fasolkę szparagową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Spróbuj Fasolka Snap z boczkiem i migdałami, Fasolka Snap z musztardą i szynką wiejską, oraz Czarna Fasola, Groszek I Szparagi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zalać galaretkę w sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Ułożyć fasolę na patelni i ułożyć w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Skropić olejem i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Posypać 1/8 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
6
Piec na górnej półce piekarnika na 500 przez 12 minut lub aż fasola będzie miękka i zacznie brązowieć, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Posypać pozostałą 1/8 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn