Prażona fasola długa z masłem ziołowym
Prażona fasola długa z masłem ziołowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na przystawkę. Ten przepis służy 12 i kosztuje 46 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 249 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, zwykła fasola, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Prażona fasola długa z masłem ziołowym, Pikantny bakłażan, długa fasola i pomidory koktajlowe z prażonymi orzeszkami ziemnymi, oraz Glazurowana Chińska Fasola Długa (Lub Zielona Fasola) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W maszynce, wir czosnek drobno posiekać.
Dodaj masło, musztardę, natkę pietruszki, sok z cytryny, sól koszerną i pieprz; wirować, aż dobrze wymieszane.
Tymczasem gotować ćwierć fasoli na raz w dużym garnku z wodą, aż ledwo miękkie, o 3 protokół. Używając szczypiec, natychmiast przenieś fasolę do lodowatej wody i pozostaw do ostygnięcia, a następnie przenieś na durszlak, aby spuścić.
Rozgrzej brojlery z 1 stelażem od 5 do 6 cali. od ciepła i innego stojaka pod nim. Fasolę osuszyć, następnie ułożyć wzdłuż w 2 patelniach do pieczenia. Kropki fasoli na każdej patelni z około ćwierć masła.
Fasolę ugotować w piekarniku 1 minutę. Wrzucić do herbu z masłem i zmienić pozycje patelni. Gotować, aż górna fasola są pęcherze i nakrapiane brązowy, 4 do 9 protokół.
Wyjąć górną patelnię z piekarnika, a następnie podsmażyć drugą patelnię w ten sam sposób.
Fasolę przełożyć na talerz i posypać grubą solą morską.
Podawać z pozostałym masłem, jeśli chcesz.
Make ahead: Przygotuj przepis przez krok 2; masło i fasola schłodzić szczelnie do 1 dnia.