Prawie Słynny Nadziewany Chleb Serowy
Prawie słynny nadziewany chleb serowy może być tylko Hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś sól czosnkową, pietruszkę, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cheesy Buffalo Chicken Faszerowane Francuski Chleb, Znane Faszerowane Pieczarki, oraz Słynne nadziewane grzyby Theresy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić cukier i 3/4 szklanki ciepłej wody (około 105 stopni F) w misce.
Posypać drożdże na wierzchu i odstawić do spienienia, o 10 protokół. Wymieszać z olejem roślinnym.
Mąkę i sól ubić w dużej misce. Zrobić studnię w środku, wlać mieszaninę drożdży i wymieszać drewnianą łyżką, aby uzyskać kudłate ciasto. Wyłożyć na obficie posmarowaną mąką powierzchnię i ugniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 5 minut, odkurzając w razie potrzeby większą ilością mąki. Forma w piłkę.
Umyj dużą miskę olejem roślinnym; dodaj ciasto, obracając się, aby pokryć olejem. Przykryć szczelnie folią i odstawić w temperaturze pokojowej do podwojenia rozmiaru, około 1 godziny, 30 minut.
Dodać nadzienie i polewa: wrzucić 1/2 szklanki mozzarelli, cheddar, pecorino, sól czosnkowa, granulowany czosnek i suszoną pietruszkę w misce. Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Umieść odwróconą blachę do pieczenia w piekarniku; rozgrzej przez 10 minut. Linia innym odwróconej blachy do pieczenia z pergaminem i posypać mąki kukurydzianej.
Przeciąć ciasto na pół; przenieść 1 kawałek do pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia i rozciągnąć na 8-calowy kwadrat (zachować drugi kawałek ciasta pokryte).
Posyp 1 stronę kwadratu 1/2 szklanki pozostałej mozzarelli, następnie złóż ciasto na pół, aby zamknąć ser, naciskając, aby zamknąć. Ciasto pokroić w poprzek w odstępach 1-calowych, zatrzymując się tuż przed złożoną krawędzią.
Posypać połową mieszanki serowo-czosnkowej. Przenieś ciasto na 1 stronę blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałym ciastem, mozzarellą i serowo-czosnkową mieszanką po drugiej stronie blachy do pieczenia. Przesuń chleb na pergaminie na gorącą blachę do pieczenia w piekarniku.
Piec, aż ciasto jest gotowane przez i ser jest złoty brąz, 12 do 14 protokół.
Lekko ostudzić, a następnie rozłożyć na paluszki chlebowe.