Prawdziwy Budyń Bananowy

Prawdziwy Budyń Bananowy
Prawdziwy budyń bananowy to Wegetariańskie deser. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odebrać masło, vanillan ekstrakt, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Prawdziwy Pudding Kukurydziany + Prawdziwi Przyjaciele, Prawdziwy Budyń Chlebowy, oraz Prawdziwy Kremowy Pudding Kukurydziany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pierwsze 3 składniki ubić w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Miksturę cukru, mleko i 4 żółtka ubić w średniej wielkości ciężkim rondlu, aż do dobrze wymieszanego. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 6 do 8 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
5
Warstwa połowa wafli waniliowych w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia. Na wierzchu połowę plastrów banana i połowę budyniu. Powtórz procedurę z pozostałymi waflami, plastrami banana i budyniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Waniliowe Ciasteczka WafloweWaniliowe Ciasteczka Waflowe
BananBanan
Ciasteczka WafloweCiasteczka Waflowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Białka ubić z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 3 łyżki. cukier, ubijając aż cukier się rozpuści i powstanie sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
7
Rozłóż bezę na budyniu, uszczelniając do krawędzi naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Piec w temperaturze 375 przez 7 do 10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Ostudzić 30 minut i podawać na ciepło; lub schłodzić dodatkową godzinę i podawać na zimno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn