Prawdziwe Włoskie Calzones

Prawdziwe Włoskie Calzones
Prawdziwe włoskie Calzones może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Ten przepis służy 6. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz jajko, pepperoni, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Food.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Prawdziwe Włoskie Calzones, Wiatraczek Włoski Calzones, oraz Włoski Klopsik Calzones dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn