Prawdziwe Masło Klonowe

Prawdziwe Masło Klonowe
Prawdziwe masło klonowe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 36%. Spróbuj Prawdziwe Kanadyjskie Tarty Z Masłem, Real St. Louis Gooey Butter Cake, oraz Domowe Żółte Ciasto Mix: Prawdziwe Składniki, Naprawdę Szybko dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij zlew co najmniej 6 cali bardzo zimnej wody przed rozpoczęciem gotowania rozprzestrzeniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
W dużym garnku na średnim ogniu doprowadzić syrop klonowy i syrop kukurydziany do wrzenia. Gotować syrop, aż termometr cukierki czyta dokładnie 232 stopni F / 112 stopni C., mieszając od czasu do czasu. Prawidłowa temperatura jest bardzo ważna w tym procesie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Gdy syrop osiągnie odpowiednią temperaturę, zdejmij patelnię z ognia i ostrożnie opuść ją do zimnej łaźni wodnej. Pozostaw syrop do odpoczynku i ostygnięcia, aż osiągnie 70 stopni F / 20 stopni C, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Gdy syrop osiągnie 70 stopni F, wyjmij garnek z zimnej łaźni wodnej i ubijaj schłodzony syrop mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż syrop utworzy kremowy, gęsty spread, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Rozprowadzić do pojemnika, przykryć i dojrzewać w lodówce przez około 2 godziny przed podaniem. Masło klonowe będzie przechowywane w lodówce do miesiąca. Jeśli schłodzone masło klonowe jest zbyt trudne do rozprowadzenia bezpośrednio z lodówki, pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło KlonoweMasło Klonowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn