Prawdziwe Koreańskie Żeberka Wołowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu koreańskich przepisów, więc spróbuj prawdziwego koreańskiego żeberka wołowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 985 kalorii, 33g białka, oraz 82g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 42 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cukru, azjatyckiego oleju sezamowego, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać śliwkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to The Real Deal Cereal, Prawdziwa Szarlotka, oraz Ma Po tofu-the REAL Deal.
Instrukcje
Umyć żebra, usuwając zabłąkane kawałki kości i pozostawić do drenażu na 30 minut.
Ubić razem sos sojowy, cukier, miód, czosnek, pieprz, woda, olej sezamowy i wino śliwkowe, aż cukier się rozpuści; wlać mieszaninę do plastikowej torby na suwak 1 galon.
Umieść żeberka w marynacie, wyciśnij całe powietrze z torby, zapnij ją i przechowuj w lodówce co najmniej 24 godziny.
Następnego dnia wyjmij żeberka z lodówki i pozwól osiągnąć temperaturę pokojową przed grillowaniem.
Wyjąć żeberka z marynaty i wyrzucić marynatę.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt. Grillować żebra, aż zbrązowieje i nie Różowy wewnątrz, 4 do 6 minut na stronę.