Prawdziwe Ciasto Do Pizzy Chicago Deep Dish
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich,więc spróbuj prawdziwego ciasta do pizzy w Chicago Deep Dish. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz aktywne drożdże, cukier, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 40%. Spróbuj Chicago Deep-Dish Pizza, Chicago Deep-Dish Pizza, oraz Chicago Deep Dish Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drożdże i cukier rozpuścić w ciepłej wodzie w misce.
Odstawić na 5 do 10 minut, aż drożdże zmiękną i zaczną tworzyć kremową pianę.
Połącz mieszaninę drożdży, mąkę, olej kukurydziany i sól koszerną w dużym mikserze stojącym z mocowaniem na hak; ugniataj, aż ciasto utrzyma się razem, ale nadal jest lekko lepkie, około 2 minut.
Uformować ciasto w kulkę i przenieść do miski z masłem, obracając się do płaszcza. Przykryj miskę ręcznikiem i pozostaw ciasto do wzrostu w temperaturze pokojowej, aż podwoi się rozmiar, 6 godzin.
Dziurkować ciasto i odstawić na 10 do 15 minut. Naciśnij ciasto na patelni do pizzy o grubości 10 cali.