Pralinki-Sernik Ze Słodkich Ziemniaków
Pralinki-sernik ze słodkich ziemniaków to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu waniliowego, mąka, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 33%. Spróbuj Pralinka Placek Ze Słodkich Ziemniaków, Pralinki Z Słodkich Ziemniaków, oraz Pralinki Ze Słodkich Ziemniaków Swirl dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować pralinkę, pokryj 10-calowy arkusz folii aluminiowej sprayem do gotowania.
Umieść 1/3 szklanki cukru granulowanego, 3 łyżki wody, syrop kukurydziany i 1/2 łyżeczki wanilii w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu; gotuj do rozpuszczenia cukru, mieszając w razie potrzeby, aby równomiernie rozpuścić cukier (około 5 minut). Kontynuuj gotowanie 5 minut lub do złotego.
Wyjąć z ognia; ostrożnie wymieszać pekan, 2 łyżeczki masła i sól. Natychmiast wlać na przygotowaną folię, rozprowadzając na cienką warstwę. Całkowicie fajne. Pralinki rozbij na małe kawałki.
Umieścić w robocie kuchennym i przetwarzać, aż grubo zmielone.
Aby przygotować skórkę, połącz okruchy krakersów, 3 łyżki cukru granulowanego, stopione masło i 1 łyżkę wody w misce. Rzuć dobrze widelcem. Naciśnij mieszankę okruchów na dolnych i górnych stronach 9-calowej patelni sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Aby przygotować nadzienie, umieścić słodkie ziemniaki w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Połącz brązowy cukier, sery i śmietanę w procesorze; proces do gładkiej.
Dodać puree słodkie ziemniaki, mąkę i pozostałe składniki, i proces do gładkiej.
Dodać połowę zmielonej mieszanki pralin; pulsować 3 razy lub do wymieszania.
Wlać nadzienie do skorupy.
Piec w temperaturze 325 przez 55 minut. Wyłącz piekarnik. (Nie wyjmować sernika z piekarnika.)
Odstawić sernik do piekarnika na 1 godzinę.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 3 godziny lub przez noc.
Posypać wierzch pozostałą mieloną mieszanką pralinek przed podaniem.