Praline Pumpkin Pie II

Praline Pumpkin Pie II
Praline Pumpkin Pie II to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, mielony maczuga, mielone pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Pumpkin Praline patelnia ciasto + Jak zrobić domowe Puree z dyni, oraz Flan z dyni z Pralinką z pestek dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C.) w małej misce, połączyć pekan, 1/3 szklanki brązowego cukru i masła. Wciśnij mocno w dno skorupy pie unbaked.
Składniki, których będziesz potrzebować
Unbaked Pie CrustUnbaked Pie Crust
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Piec w piekarniku 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Usuń skorupę z piekarnika i zmniejsz temperaturę do 325 stopni F (165 stopni C.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W dużej misce, połączyć jajka, Dynia, 2/3 szklanki brązowego cukru, mąka, goździki, buławy, cynamon, sól i imbir. Zmiksować w śmietanie, aż mieszanina będzie gładka i kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
DyniaDynia
GoździkiGoździki
ImbirImbir
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Kwiat MuszkatołowyKwiat Muszkatołowy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wlać do częściowo upieczonej skorupki.
6
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 40-45 minut lub do momentu ustawienia nadzienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn