Praline ' N Cream Shortcake
Praline ' N Cream Shortcake to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ten deser ma 644 kalorie, 6G białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka skracania, brązowy cukier, śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Pralinowo-kremowe ciastko, Lody Pralinowe, oraz Lody Pralinowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. tłuszcz i mąka 9-calowy Okrągły patelnia ciasto. W średniej misce, pokonać wszystkie składniki shortcake z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na wysokiej prędkości 3 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec od 35 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut.
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
W schłodzonej dużej misce ubij śmietanę do ubijania, polewę karmelową i cukier puder mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż stanie się sztywny. Wymieszać z orzechami pekan. Podziel shortcake poziomo. Napełnij i top shortcake z bitą śmietaną.