Prażone szparagi z migdałami i Asiago

Prażone szparagi z migdałami i Asiago mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 196 kalorii, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka migdałów, oliwy z oliwek, cienkich szparagów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prażone szparagi z migdałami i Asiago, Prażone szparagi z migdałami i Asiago, oraz brokuły pieczone z asiago, czosnkiem i migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużą blachę do pieczenia wrzucić szparagi z 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem i smażyć przez 15 minut, do miękkości. W międzyczasie, umieścić migdały w talerzu ciasta i tosty w piekarniku przez 5 minut, aż złoty.
Szparagi przełożyć na talerz i skropić sokiem z cytryny oraz pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem. Asiago rozsypać na szparagach, posypać migdałami i podawać z cytryną.
Uwagi: jeśli wolisz podawać grubsze szparagi, dodaj około 10 minut do czasu pieczenia.