Południowy Francuski Opatrunek
Sos z południowej Francji może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 12g tłuszczu i w sumie 644 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i weź ocet jabłkowy, musztardę w proszku, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Southern Kura Dressing, Opatrunek Południowy, oraz Francuska Zupa Cebulowa W Stylu Południowym.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj paprykę, cukier, sól, musztardę w proszku, pieprz, sos Worcestershire, chrzan, cebulę, zupę pomidorową, ocet jabłkowy i olej roślinny. Pokonaj mikserem elektrycznym. Nie używaj blendera.
Wlać do słoika. Nabij ząbek czosnku na wykałaczkę i włóż do słoika. Wstaw do lodówki, aż będzie potrzebna.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze typy na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowym jedzeniem. Przyjazne dla żywności Riesling lub białe wino musujące będą pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie nadaje się do dań z grilla. Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese]()
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtröpfchen to jedna z najbardziej znanych indywidualnych winnic (Einzellagen) w regionie Mozeli w Niemczech. Ta Winnica składa się ze stromych, slatey południowych stokach ułożonych w dramatycznym kształcie przypominającym Amfiteatr dla idealnej ekspozycji i aspektu z rzeką odbijającą bardzo pożądane słońce bezpośrednio do winorośli. Doskonałe Rieslingi są zazwyczaj ogrzane słońcem i dojrzałe, z wyraźną mineralnością łupków i równoważącą kwasowością. Dojrzałe, pełne tropikalnych owocowych smaków ananasa, mango i guawy, z akcentami cukierniczymi. Oferuje jasne wykończenie kiwi i limonki, pokazując odrobinę rumianku i śmietany. Soczysty Riesling.Idealnie pasuje do mocnych indyjskich i azjatyckich potraw z przyprawami. Również fantastyczne z przyprawioną kaczą nogą, daniami z kwaśnymi sosami, pieczonymi warzywami i miękkimi serami.