Południowo-zachodnie Nachos to meksykańska hor d ' oeuvre. Ten bezglutenowy przepis serwuje 30 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 29g białka, oraz 11g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka sera procesowego, płynnego dymu, soku z limonki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 7 godzin i 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Południowo-Zachodnie Macho Nachos, Southwestern Salmon Nachos, oraz Południowo-zachodnie Nachos z sosem Chipotle są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Pokrój każdą pieczeń na pół; umieść w dwóch 5-qt. wolnowary.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
W razie potrzeby połącz sok jabłkowy, czosnek, sól i płynny dym; polać mięsem. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 7-8 godzin lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły Dym
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Pomarańcza, Skórka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Rozdrobnij wieprzowinę dwoma widelcami; umieść w bardzo dużej misce. Dodaj 2 szklanki sosu barbecue, brązowy cukier i miód. Podziel chipsy tortilla między dwa natłuszczone 13 cali. x 9-w. naczynia do pieczenia; na wierzch z mieszanką wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Dietetyczna Soda Kremowa
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, wino musujące i Riesling to moje najlepsze typy na Nachos. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Blada wiśniowa czerwień z Rubinowym odcieniem. Nos jest bardzo złożony i świeży z intensywnymi, przednimi owocami na wiśniach i malinach miesza się z delikatnymi nutami prażonych migdałów. Wino ma bardzo dobry atak, eleganckie i soczyste taniny. Smaki owocowe na podniebieniu środkowym, zwłaszcza wiśniowe, a eleganckie wykończenie łączy w sobie pełnię świeżych owoców z wyrafinowaniem terroir Casablanca.Dobrze komponuje się z kozim serem, podeszwą w maśle cytrynowym lub carpaccio z przegrzebków.