Południowo-Zachodnie Nachos

Południowo-Zachodnie Nachos
Południowo-zachodnie Nachos to meksykańska hor d ' oeuvre. Ten bezglutenowy przepis serwuje 30 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 29g białka, oraz 11g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka sera procesowego, płynnego dymu, soku z limonki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 7 godzin i 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Południowo-Zachodnie Macho Nachos, Southwestern Salmon Nachos, oraz Południowo-zachodnie Nachos z sosem Chipotle są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Pokrój każdą pieczeń na pół; umieść w dwóch 5-qt. wolnowary.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
W razie potrzeby połącz sok jabłkowy, czosnek, sól i płynny dym; polać mięsem. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 7-8 godzin lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły DymCiekły Dym
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Rozdrobnij wieprzowinę dwoma widelcami; umieść w bardzo dużej misce. Dodaj 2 szklanki sosu barbecue, brązowy cukier i miód. Podziel chipsy tortilla między dwa natłuszczone 13 cali. x 9-w. naczynia do pieczenia; na wierzch z mieszanką wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Połącz kukurydzę, fasolę, pomidor, cebulę, kolendrę, jalapeno i sok z limonki; łyżka do mieszanki wieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 15-20 minut lub do podgrzania. Tymczasem w małym rondlu rozpuść ser z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TopionySer Topiony
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Skrop sosem serowym i pozostałym sosem barbecue na nachos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Sos SerowySos Serowy

Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, wino musujące i Riesling to moje najlepsze typy na Nachos. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Blada wiśniowa czerwień z Rubinowym odcieniem. Nos jest bardzo złożony i świeży z intensywnymi, przednimi owocami na wiśniach i malinach miesza się z delikatnymi nutami prażonych migdałów. Wino ma bardzo dobry atak, eleganckie i soczyste taniny. Smaki owocowe na podniebieniu środkowym, zwłaszcza wiśniowe, a eleganckie wykończenie łączy w sobie pełnię świeżych owoców z wyrafinowaniem terroir Casablanca.Dobrze komponuje się z kozim serem, podeszwą w maśle cytrynowym lub carpaccio z przegrzebków.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 55 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia10
Magazyn