Południowo-Zachodnia Zapiekanka Śniadaniowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj południowo-zachodniej zapiekanki śniadaniowej. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, łagodny ser cheddar, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Południowo-Zachodnia Zapiekanka Śniadaniowa, Południowo-Zachodnia Zapiekanka Śniadaniowa, oraz Południowo-Zachodnia Zapiekanka Śniadaniowa.
Instrukcje
Przygotować mieszankę muffinek kukurydzianych zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; ostudzić. Muffinki pokruszyć w dużej misce; wymieszać z chlebem. Odstawić.
Usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę i cebulę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Połączyć mleko, kminek, pieprz, pomidory i substytut jajka; mieszać trzepaczką do dobrze wymieszanego.
Dodać mieszankę kiełbasy; dobrze wymieszać. Wymieszać do mieszanki Chlebowej. Łyżka połowę mieszanki chleba do 11 x 7-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Wierzch z 1/2 szklanki sera. Łyżka pozostałej mieszanki Chlebowej nad serem. Przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Piec zapiekankę w temperaturze 350 przez 20 minut lub do momentu ustawienia. Top z 1/2 szklanki sera, i piec dodatkowe 20 minut lub aż zestaw.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.