Południowo-Zachodnia Sałatka Ziemniaczana

Południowo-Zachodnia Sałatka Ziemniaczana
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Południowo-zachodnia Sałatka ziemniaczana może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jeśli masz nasiona kminku, mleko, słodkie ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Południowo-Zachodnia Sałatka Ziemniaczana, Południowo-Zachodnia Sałatka Ziemniaczana Z Kurczakiem, oraz Southwest Chicken and Potato Bake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść czerwone lub białe ziemniaki i słodkie ziemniaki w 4-ćwiartkowym holenderskim piekarniku; dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć ziemniaki. Przykryć i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Gotować pod przykryciem 20 do 25 minut lub aż słodkie ziemniaki będą miękkie; Usuń sweetpotatenes z holenderskiego piekarnika. Gotować czerwone lub białe ziemniaki 10 do 15 minut dłużej, jeśli to konieczne, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Odcedzić ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Odstawić około 15 minut lub aż ostygnie wystarczająco do obsługi. Ziemniaki obrać; pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
4
Wymieszać majonez, mleko, kminek, sól i chili w dużej szklance lub plastikowej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj ziemniaki, paprykę i cebulę; delikatnie wymieszaj, aby pokryć. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia43
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn