Południowo-Zachodnia Sałatka Z Komosy Ryżowej

Południowo-Zachodnia Sałatka Z Komosy Ryżowej
Południowo-zachodnia Quinoa sałatka może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 229 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ser feta, cebula, oliwa z oliwek i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Spróbuj Południowo-Zachodnia Sałatka Z Komosy Ryżowej, Południowo-Zachodnia Sałatka Z Komosy Ryżowej, oraz Południowo-Zachodnia Sałatka Z Komosy Ryżowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Quinoa dokładnie opłukać pod zimną wodą i odsączyć. Roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu, i gotować i mieszać quinoa, aż woda wyparowała i quinoa jest lekko tosty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać bulion z kurczaka, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa wchłania cały bulion, o 10 protokół. Chłodne quinoa w lodówce co najmniej 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
3
Wymieszać razem zielony pieprz, czerwona cebula, kukurydza, czarna fasola, kolendra, pomidor, sok z limonki, ocet winny czerwony, oliwa z oliwek, przyprawa adobo, i ser feta w dużej salaterce. Lekko wymieszać w quinoa, i doprawić solą, pieprzem, i dodatkowy sok z limonki do smaku, w razie potrzeby. Schłodzić sałatkę co najmniej 30 minut przed podaniem; podawać na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Przyprawa AdoboPrzyprawa Adobo
Zielony PieprzZielony Pieprz
Czarna FasolaCzarna Fasola
Ser FetaSer Feta
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
KolendraKolendra
PieprzPieprz
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
PomidorPomidor
KukurydzaKukurydza
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn