Południowo-Zachodnia Sałatka Warzywna

Południowo-Zachodnia Sałatka Warzywna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki warzywnej. Ten przepis służy 10 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka classic Ranch dressing, kukurydza, warzywa sałatkowe i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa jarzynowa Chili ' s Southwestern, Southwestern Vegetable & Chicken Soup, oraz Southwestern Rachel Sandwich with Southwestern Slaw: Boar ' s Head Boldest Bracket Challenge.

Instrukcje

1
Wrzucić warzywa z fasolą, kukurydzą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
ZieloniZieloni
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2
Dodać opatrunek; lekko wymieszać.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia10
Magazyn