Południowo-zachodnia Sałatka jęczmienna jest wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liście sałaty, fasolę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Południowo-Zachodnia Sałatka Jęczmienna, południowo-zachodnia sałatka jęczmienna, oraz Southwestern Beef Barley Gulasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce, połączyć pierwsze osiem składników. W słoiku z ciasną pokrywką połączyć wodę, sok z cytryny, cebulę, olej i czosnek; dobrze wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Gruby Czerwony Cukier
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać mieszaninę jęczmienia i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
3
Podawać na talerzach wyłożonych sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana