Południowo-Zachodnia Salsa Dip

Południowo-Zachodnia Salsa Dip
Południowo-zachodnia Salsa Dip jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 51 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz sól, salsę butelkowaną, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Podobne przepisy to Salsa Południowo-Zachodnia, Południowo-zachodnie krewetki z salsą, oraz Kurczak z południowo-zachodnią salsą.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać w średniej misce. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)

Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące

Sos do maczania świetnie komponuje się z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jedno wino, którego możesz spróbować to Zonin Sparkling rosé. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Zonin Sparkling Rose
Zonin Sparkling Rose
Świecący, rumieniec z uwodzicielsko delikatnym perlage Przyjemny, intensywny i owocowy na nosie; przywołuje wspomnienia kwiatów wisterii i jabłek Renetty dobrze zmieszanych i zachwycająco przyjemnych; miękki i gładki na podniebieniu z nutami kwiatowymi i nutą migdałówDoskonały jako aperitif i idealny dodatek do przystawek, risotto, smażonych kwiatów cukinii i grillowanych ryb
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn