Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki taco z rybami Południowo-zachodnimi. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 70 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 25 i kosztuje 77 centów za porcję. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka filetów tilapia, salsa, Fish fry Fry mix i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Południowo-zachodnia Sałatka taco BLT, Południowo-Zachodnia Sałatka Z Kurczakiem Taco, oraz Sałatka Taco Z Krewetkami W Stylu Południowo-Zachodnim.
Instrukcje
1
Wymieszać sos tatarski i salsę do dressingu. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania z sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Tatarski
Zęby Przyrodzenia
2
Wlać olej do frytkownicy lub dużej ciężkiej patelni, napełniając nie więcej niż 1/3 pełnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Smażone Krewetki, Obrane
3
Podgrzać do 191° na średnim ogniu. Filety zanurzyć w wodzie; wytrząsnąć nadmiar. Płaszcz Z Frytkami
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Mix. Smażyć ryby, kilka kawałków na raz, 3 do 4 minut lub do złotego koloru, zmieniając raz na brązowy równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Posypać rybę starą Zatoką. Wrzucić sałatki, pomidory i awokado w dużej misce. Podziel między talerze do serwowania.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.