Południowo-zachodni makaron z fasolą
Południowo-zachodni makaron z fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 19g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, cebula, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Południowo-zachodnia czerwona fasola i ryż, Southwestern Baked Beans, oraz Południowo-Zachodnia Czarna Fasola.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj poblano i cebulę; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj proszek chile, sól, i czosnek; smażyć 2 protokół. Wymieszać z pomidorami i sosem enchilada; doprowadzić na wolnym ogniu. Gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Fasolę wymieszać; zdjąć z ognia.
Dodaj makaron do mieszanki pomidorowej, rzucając dobrze połączyć. Łyżka mieszanki makaronu do 11 x 7-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania; posypać równomiernie serem.
Piec w 350 przez 20 minut lub aż ser topi się i zaczyna brązowieć. Top każdej porcji z 1 łyżka kolendry i 1 łyżka kwaśnej śmietany.