Południowo-Azjatyckie Czarne taco z kapustą (z odrobiną wieprzowiny)

Południowo-Azjatyckie Czarne taco z kapustą (z odrobiną wieprzowiny)
Przepis na taco z czarnej kapusty (z odrobiną wieprzowiny) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, brzuch wieprzowy, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Brzuszek wieprzowy (lub kurczak) Yakitori & Asian Slaw, Azjatycka zupa z brzuszka wieprzowego z wideo, oraz Południowo-Azjatyckie Steki Rib Eye dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać cukier i sól z 4 szklankami wody do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Umieścić wieprzowinę w małym naczyniu do pieczenia i przykryć mieszaniną solanki. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny i do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. wyrzuć solankę. W naczyniu do pieczenia ułożyć tłuszcz wieprzowy i dodać bulion z kurczaka. Przykryć szczelnie folią i dusić w piekarniku, aż wieprzowina będzie bardzo miękka, około 2 i pół godziny. Podnieść temperaturę piekarnika do 450 stopni F. odkryć patelnię i nadal gotować, aż wieprzowina będzie złoty kolor, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Przełożyć na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Tymczasem, ogrzać około 1 cala oleju w średnim rondlu do 375 stopni F. smażyć makaron jajeczny, mieszając raz lub dwa razy, aż chrupiące i złocisty, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Przełożyć do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby odsączyć i posypać solą. Pokruszyć na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodać jarmuż i gotować do miękkości, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
9
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Wycisnąć do sucha. Wymieszaj śmietanę, sambal, sok z limonki, szczyptę soli i tylko 1-2 łyżki wody, aby uzyskać sycący SOS. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Gdy jest gotowy do podania, podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodać czosnek i imbir i gotować, aż złoty, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
12
Dodać jarmuż i gotować, mieszając, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
13
Zdjąć z ognia, wymieszać z sosem rybnym i sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
14
Pokrój brzuch wieprzowy na ziarno w 1/4 cala grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
15
Podgrzać tortille bezpośrednio na płomieniu góry pieca, aż ciepło i lekko rumiane w miejscach. Każdą tortillę napełnij jarmużem i małym kawałkiem wieprzowiny. Top z smażonym makaronem, posiekaną kolendrą i miętą, i skropić śmietaną Sambal.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
JarmużJarmuż
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Nazwany na cześć ich babci, Hope Marguerite Beaumont, ten sfermentowany i dojrzewający w beczce Chenin Blanc jest zawsze elegancki i złożony. Zwycięzca czterech półmisków 5 Gwiazdek, jest postrzegany jako jeden z porównawczych win Chenin w Republice Południowej Afryki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn