Południowo-Azjatycka Sałatka Z Grillowaną Wołowiną
Południowo-Azjatycka Sałatka z grillowaną wołowiną jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 27g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, cebuli, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Południowo-Azjatycki Stek Z Grilla, Grillowane homary z południowo-azjatyckim sosem do maczania, oraz Grillowane krewetki i szalotki z sosami do zanurzania w Azji Południowo-Wschodniej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować wołowinę, połącz pierwsze 6 składników. Pocierać wołowinę; przykryć i przechowywać w lodówce 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sucha Przyprawa Rub
2
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Umieść wołowinę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Wołowinę pokroić po przekątnej na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna
Wołowina
5
Aby przygotować dressing, połącz sok z 5 kolejnymi składnikami (sok przez olej), dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Aby przygotować sałatkę, połącz warzywa i pozostałe składniki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Mżawka dressing nad sałatką; wrzucić delikatnie do herbu. Sałatkę podzielić równomiernie na 6 talerzy; na wierzchu polać wołowiną.
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc mieszanka z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.