Pozostałości Dnia - Hamburgery Rybne Ze Świeżymi Ziołami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj pozostałości dnia-hamburgery rybne ze świeżymi ziołami. Ten przepis służy 55. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 72 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wino, olej, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 7 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Pozostałości dnia - hamburgery rybne ze świeżymi ziołami, Hamburgery Rybne Ze Świeżymi Ziołami, oraz Grill-pieczona cała ryba faszerowana świeżymi ziołami i zawinięta w pancettę.
Instrukcje
Cebulę przekładamy na dużą patelnię i wlewamy wino. Doprowadzić do delikatnego dusić, przykryć i gotować cebulę przez 6-8 minut lub aż gotowane przez.
Wyjąć i gdy ostygnie, wymieszać z puree ziemniaczanym z ziołami, solą i pieprzem do smaku.Płatki w rybach w przyzwoitych kawałkach. Delikatnie wymieszać wszystko razem, a następnie za pomocą mąki ręce, kształtować w 4 placki rybne.Lekko posypać mąką, zanurzyć w jajku, a następnie w bułce tartej.Schłodzić przez co najmniej 30 minut (ważne lub rozpadną się na patelni).
Na dużej patelni rozgrzać 1 cm oleju. Smażyć ciasta rybne partiami przez około 3-5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy będą złote, chrupiące i rozgrzane.
Osuszyć na papierze kuchennym.
Pokroić bułki chleb / burger na pół i tosty, aż światło złoty brąz.
Posmarować sosem tatarskim i na dolną połowę ułożyć liście sałaty.
Placki rybne ułożyć na sałacie i ułożyć pozostałą połowę bułki.
Podawać z klinem cytryny, frytkami (frytkami), sałatką, pieczonym ziemniakiem lub po prostu samemu!Nakarmi 2 głodnych / chciwych ludzi(!) lub 4 osoby z towarzyszeniem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio