Pozole wołowe z serem Cheddar

Pozole wołowe z serem Cheddar
Need a danie główne bezglutenowe? Wołowina Pozole z serem Cheddar może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 585 kalorii, 33g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ostry ser cheddar, kukurydza, guajillo chiles i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pozole Wołowe, Ser Cheddar, Precel, Piwo I Hamburgery Wołowe, oraz Czerwony Pozole / Pozole Rojo.

Instrukcje

1
Papryki umieścić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Dodać wystarczającą ilość gorącej wody na pokrycie papryki; odstawić 20 minut lub aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
3
Umieścić paprykę i 1/2 szklanki zarezerwowanej wody do namaczania w pojemniku blendera; przykryć. Zmiksować do puree. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Rozgrzać dressing w dużym garnku gulaszowym na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodać mięso i kminek; gotować i mieszać 5 minut lub aż mięso jest równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Dodać pieprz puree i bulion wołowy; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
7
Dodać pomidory, hominy i kukurydzę; dobrze wymieszać. Dusić dodatkowe 30 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
HominyHominy
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
8
Ułożyć ser w miseczkach; przykryć gulaszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn