Pozole w powolnej kuchence

Pozole w powolnej kuchence
Pozole w powolnej kuchence może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dania głównego. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 58g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać ancho chile papryki - łodygi, łopatka wieprzowa, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Slow Cooker Chicken Pozole, Wolnowar Pozole Verde, oraz Slow Cooker Sunday: Wegetariańskie Pozole.

Instrukcje

1
Tost kminek w małym garnku na średnim ogniu, aż pachnące, uważając, aby nie spalić, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj papryki pasilla chile, ancho chile papryki, i guajillo chile papryki do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
Pieprz GuajilloPieprz Guajillo
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Wlać wystarczającą ilość wody do garnka, aby całkowicie pokryć paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Umieścić ząbki czosnku, cebula, i pomidory na szczycie chiles. Przykryj garnek pokrywką, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Wyjąć z ognia i pozostawić mieszaninę do ostygnięcia.
6
Wlać schłodzoną mieszaninę do blendera; puree, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Na dno wolnej kuchenki włożyć wieprzowinę, obficie doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
8
Dodaj liście laurowe do powolnej kuchenki i wlać puree Chile mieszaniny pieprzu na wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
9
Gotować na niskim poziomie przez 8 do 9 godzin lub przez noc. Odtłuścić jak najwięcej tłuszczu z powierzchni.
10
Wyjąć wieprzowinę do deski do krojenia lub miski i rozdrobnić dwoma widelcami. Odstawić rozdrobnioną wieprzowinę do wolnej kuchenki i wymieszać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Połączyć rozdrobnioną wieprzowinę z sosem, rosół z kurczaka, i hominy w dużym garnku na średnim ogniu; gotować, aż czas jest gorący, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
HominyHominy
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia70
Magazyn