Powłoka Z Mąki Kukurydzianej
Powłoka z mąki kukurydzianej to pescatarian przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 231 kalorii, 19g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, filety z dorsza, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Smaż, spodoba ci się (Polewka do ryb), Uniwersalna Mieszanka Powłok, oraz Powłoka z płatków kukurydzianych dla kurczaka.
Instrukcje
W średniej misce połącz mleko i sok z cytryny.
Dodać filety z dorsza i marynować 5 minut.
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.
W płytkiej misce wymieszać mąkę kukurydzianą i mąkę. Doprawić papryką, czarnym pieprzem, solą, czosnkiem w proszku, tymiankiem i pieprzem cayenne. Pogłębiać ryby w mieszance mąki kukurydzianej.
Filety z dorsza smażyć na rozgrzanym oleju do uzyskania złotego koloru.