Powolne żeberka w czerwonym winie

Powolne żeberka w czerwonym winie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj krótkie żeberka w czerwonym winie. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 728 kalorii, 26g białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 35 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bulionu wołowego, żeberka wołowe, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czerwone Wino Granat Powolne Żeberka, Wolne Żeberka, oraz Wolne Żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać żeberka wołowe, posypać solą i pieprzem. Gotować 4 do 6 protokół, obracając od czasu do czasu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
3
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence umieścić pomidory, cebulę i pastę pomidorową; wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
PomidorPomidor
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Dodaj żeberka, wino, bulion i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
BulionBulion
żeberkażeberka
WinoWino
5
Przykryć; gotować na małym ogniu 7 do 9 godzin.
6
Wyjąć żebra i kości z kuchenki; przykryć żebra, aby utrzymać ciepło. Odrzuć kości. Łyżka off tłuszczu z mieszaniny w kuchence. W małej misce, wymieszać wodę i skrobię kukurydzianą; mieszać do mieszaniny w kuchence. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 10 do 15 minut dłużej lub aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
SOSSOS
WodaWoda
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Podawać na żeberkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do krótkich żeberek wołowych. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn