Powolne Gotowanie Make-Ahead Jajecznica
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać powolne kuchenka Make-Ahead jajecznica spróbować. Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis służy 12 i kosztuje 1,09 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 17g białka, oraz 24g tłuszczu. Jeśli masz boczek, sól, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Powolne gotowanie Make-Ahead Kiełbasa z grzybami jajecznica, Make Ahead Jajecznica, oraz Make-Ahead Jajecznica.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek, aż chrupiące.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Pokruszyć boczek; odstawić. Rezerwy 1 łyżka kapie z boczku na patelni.
Dodać grzyby do kapieli; gotować 4 do 5 minut lub do miękkości, często mieszając.
Wyjąć z patelni; odstawić. Wytrzyj patelnię czystym ręcznikiem papierowym.
Roztopić margarynę w tej samej patelni na średnim ogniu. Jajka ubić w dużej misce.
Dodać pół na pół, sól i pieprz; dobrze zmiksować.
Dodaj mieszaninę jaj na patelni; gotować na średnim ogniu, aż firma, ale nadal wilgotne, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z zupą i szczypiorkiem.
Umieścić połowę mieszaniny jaj w 3 1/2 lub 4-quart powolnej kuchence. Na wierzchu po połowie ugotowanych pieczarek, pomidorów, sera i pokruszonego boczku. Powtórz warstwy.
Podawać natychmiast lub przykryć i utrzymywać ciepło na niskim poziomie do 4 godzin.