Powolne Gotowanie Indyka Obiad

Powolne Gotowanie Indyka Obiad
Powolne gotowane Indyk kolacja może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 693 kalorie, 54g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz marchewkę, udka z indyka, skondensowany krem z zupy grzybowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Slow-Cooked Enchilada Dinner, Obiad Kotlet Schabowy Gotowany Wolno, oraz Obiad Pieczony Wieprzowo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki i marchew w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Ułożyć indyka na warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Cała TurcjaCała Turcja
3
Pozostałe składniki wymieszać w średniej misce, zalać indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn