Powolne Cooker Hot And Sour Soup Recipe

Powolne Cooker Hot And Sour Soup Recipe
Powolne Cooker Hot And Sour Soup przepis jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Mieszanka pędów bambusa, tofu, oleju sezamowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 128 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, Slow Cooker Wegetariańska Pastan E Fagioli zupa przepis z pełnoziarnistym Orzo, oraz Slow Cooker Summer Vegetable Pesto Soup {i gratisy do powolnego gotowania!} dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia25
Magazyn