Powolna zupa wołowo-jęczmienna

Powolna zupa wołowo-jęczmienna
Powolna zupa wołowo-jęczmienna to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 288 kalorii, 29g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz marchew, mięso gulasz wołowy, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker zupa wołowo-jęczmienna, Zupa Jęczmienna Wołowa (Wolnowar), oraz Slow Cooker Beef Barley Soup dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem groszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 9 do 10 godzin.
3
Wymieszać z groszkiem. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 20 do 30 minut dłużej lub aż groszek będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia50
Magazyn