Powolna Zapiekanka Herbed z indykiem i dzikim ryżem

Slow-Cooker Herbed indyk i dziki ryż zapiekanka może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 355 kalorii, 27g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pieprz, liście majeranku, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 39%. Spróbuj Powolna Zapiekanka Herbed z indykiem i dzikim ryżem, Zapiekanka z indyka i dzikiego ryżu (Gotowanie dla 2 osób), oraz Powolna zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry. Mieszać w Turcji. Gotować 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż indyk będzie brązowy. Wymieszać z cebulą, marchewką i selerem. Gotować 2 minuty, od czasu do czasu mieszając; odcedzić.
W 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence, beat 1 puszka bulionu i zupy z trzepaczką drutu, aż będzie gładka. Wymieszaj pozostałą puszkę bulionu, majeranek i pieprz. Wymieszać z indykiem i dzikim ryżem.
Przykryć i gotować na dużym ogniu ustawienie 30 protokół.
Zmniejsz temperaturę do niskiego ustawienia. Gotować od 6 do 7 godzin lub aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta.