Powolna Zapiekanka Herbed z indykiem i dzikim ryżem

Powolna Zapiekanka Herbed z indykiem i dzikim ryżem
Slow-Cooker Herbed indyk i dziki ryż zapiekanka może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 355 kalorii, 27g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pieprz, liście majeranku, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 39%. Spróbuj Powolna Zapiekanka Herbed z indykiem i dzikim ryżem, Zapiekanka z indyka i dzikiego ryżu (Gotowanie dla 2 osób), oraz Powolna zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry. Mieszać w Turcji. Gotować 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż indyk będzie brązowy. Wymieszać z cebulą, marchewką i selerem. Gotować 2 minuty, od czasu do czasu mieszając; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
W 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence, beat 1 puszka bulionu i zupy z trzepaczką drutu, aż będzie gładka. Wymieszaj pozostałą puszkę bulionu, majeranek i pieprz. Wymieszać z indykiem i dzikim ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
MajeranekMajeranek
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
3
Przykryć i gotować na dużym ogniu ustawienie 30 protokół.
4
Zmniejsz temperaturę do niskiego ustawienia. Gotować od 6 do 7 godzin lub aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn