Powolna Zapiekanka śródziemnomorska Minestrone może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 20g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz pod ręką wodę, pomidory w puszkach, marchew i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 40 minut. Jest idealny do Jesień. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest świetne. Podobne przepisy to Powolna Zapiekanka Śródziemnomorska Minestrone, Slow Cooker Minestrone Soup, oraz Wolnossący Dwubarwny Minestrone.
Instrukcje
1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem fasolki szparagowej, makaron i ser w 3-do 4-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Z Serem
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 8 godzin.
3
Wymieszać z zieloną fasolką i makaronem. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować około 20 minut lub aż fasola i makaron będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem