Powolna Włoska Zupa Klopsikowa
Need a danie główne bezglutenowe? Powolna włoska zupa Klopsikowa może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Mieszanka bulionu wołowego, parmezan, klopsiki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wolnooparkowy Prosty Włoski Gulasz Klopsikowy, Zupa Z Kamienia Wolnoopalaczowego, oraz Slow Cooker Mexican Meatball Soup.
Instrukcje
W 3-do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem sera.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Poszczególne porcje udekorować serem.