Powolna Włoska Zupa Klopsikowa

Powolna Włoska Zupa Klopsikowa
Need a danie główne bezglutenowe? Powolna włoska zupa Klopsikowa może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Mieszanka bulionu wołowego, parmezan, klopsiki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wolnooparkowy Prosty Włoski Gulasz Klopsikowy, Zupa Z Kamienia Wolnoopalaczowego, oraz Slow Cooker Mexican Meatball Soup.

Instrukcje

1
W 3-do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
3
Poszczególne porcje udekorować serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia34
Magazyn