Powolna Włoska Kiełbasa Lasagna
Powolna włoska kiełbasa Lasagna może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 753 kalorie. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Przepis ten zachwycił 297 osób. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz częściowo odtłuszczone ser ricotta, makaron lasagne, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Spróbuj Powolna Włoska Kiełbasa Lasagna, Pikantna Włoska Powolna Kuchenka Lasagne, oraz Slow Cooker kiełbasa i Squash lasagne dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować kiełbasę i cebulę na średnim ogniu 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kiełbasa nie jest już różowy; odcedzić. Wymieszać z sosem pomidorowym, bazylią i solą.
W średniej misce wymieszaj ser ricotta, parmezan i 2 szklanki sera mozzarella.
W 3 1/2 - do 5-quart powolne kuchenka, łyżka 1/4 mieszanki kiełbasy. Top z makaronem 4, podzielone na kawałki, aby pasowały. Na wierzchu połowę mieszanki serowej i 1/4 mieszanki kiełbasy. Top z 4 makaronem, pozostałą mieszaniną sera i 1/4 mieszanki kiełbasy. Top z pozostałych 4 makaronu i pozostałej mieszanki kiełbasy.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 6 do 8 godzin.
Około 10 minut przed podaniem posypać wierzch lasagne pozostałym 1 szklanką sera mozzarella. Przykryć; odstawić na około 10 minut lub do rozpuszczenia sera.
Lasagne pokroić na kawałki.